top of page

COM TREBALLEM?

El client ens fa arribar el logo o la imatge que vol que brodem, bé en paper o en qualsevol tipus d'arxiu (podeu fer-ho mitjançant la direcció de correu que trobareu a l'opció de contactar). Un cop estudiada la imatge passem un pressupost aproximat. Si el client hi està d'acord es continua amb el procés per fer el brodat.

Aquest procés comença a partir del logo o imatge a partir del qual es genera la matriu, "EL PICATGE" (és a dir, es passa la imatge a brodat mitjançant un programa específic informàtic), i es fa una mostra amb les mides que s'hagi acordat amb l'interessat, normalment a la mida del pit o d'esquena.

A partir d'aquí ja es pot passar pressupost exacte, que consta de:

El  picatge, es paga un sol cop i pot anar des de 10€ fins a 40€, depenent de la complicació de la imatge. En el cas de que el brodat sols sigui lletres no existirà  aquest cost.

Cal comentar que en posteriors comandes aquesta quantitat  ja no es paga més, ni tant sols per variacions del mides o de colors (queda guardat a la nostra base de picatges llest per tornar a utilitzar).

Finalment arriba el brodat, el preu del brodat varia segons la mida del mateix i segons la quantitat d'unitats a brodar.  

IMPORTANT: NO INFLUEIX PER A RES LA QUANTITAT DE COLORS EN EL PREU DEL BRODAT

Per exemple: costa el mateix un brodat blanc que el mateix brodat utilitzant 4 colors (un cop el client ha vist la mostra decidim on anirà el brodat sobre la peça i ja està la comanda a punt per a treballar).

 

 

NOSALTRES NO TENIM CAP TIPUS DE TEIXIT, NOMÉS OFERIM EL SERVEI DE BRODAT, AIXÍ DONCS ÉS EL CLIENT EL QUE ENS FA ARRIBAR LES PECES QUE VOL QUE BRODEM. 

SERVEIS QUE OFERIM

Podem realitzar qualsevol tipus de brodat en qualsevol tipus de tèxtil.  L'avantatge del brodat és la durada, la qualitat i la categoria que dóna com a imatge corporativa a la vostra empresa.

 

A Mar Blau Brodats ens dediquem a realitzar el següents tipus de brodats:

 

Brodats convencionals. El bordat es fa directament sobre la peça, (jerseis, pantalons, gorres).  

Brodats d'incrustació o aplicació. El brodat es fa sobre una base de "nylon/niló" o un altre tipus de material, per donar-li cos al tèxtil o be per fer un fons de logo (normalment en brodats grans o en gèneres de tèxtil tous).

Brodats de pegats o termoadhesius. Generalment coneguts com "Partxes" (pegats). El brodat es fa sobre "nylon/niló" i el client és qui decideix on col·locar-lo, ja sigui cosit a la peça o amb l'escalfor de la planxa, especialment s'utilitza en escuts o per a roba que té molt de desgast, així es pot reutilitzar si la peça es fa malbé.

 

NOSALTRES US ASSESSOREM SOBRE QUIN TIPUS DE BRODAT US POT INTERESSAR MÉS, ON SITUAR-LO I COM FER-HO.

bottom of page